Търси в:      
   Враца On-Line
   Новини и медии
   Справки и услуги
   Организации и институции
   Култура и изкуство
   Образование
   Наука
   Компютри и Интернет
   Отдих и туризъм
   Бизнес и финанси
   Здраве
   Спорт
   Регионални сайтове
   Хоби и развлечения
   Лични страници
 
Какво ново
Добавяне на сайт
Линк към нас
Реклама
Контакт с нас
Вижте още
Фотогалерия Враца
Уеб камера
Справочник
Магазин
Картини
loading...
  Враца On-Line   Новини   Форум   Интересно   Хороскоп   Спести   Момичета   Обяви   Тестове   Вицове
 
Търговия
  ДАТА  АЗБУЧЕН РЕД  ПОСЕЩЕНИЯ   <  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  [43]  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  >
dShop - Онлайн магазин за дрехи, обувки и аксесоари NEW
    dShop - Онлайн магазин за дрехи, обувки и аксесоари. Магазинът предлага дамски и мъжки дрехи, обувки и аксесоари - часовници, колиета, обеци и много други.
E-mail|02.01.2014 г.|посещения: 317

Онлайн магазин"Моден свят" NEW
    Качествени реплики на дрехи,обувки и аксесоари!Срок на доставката до 25-30 работни дни!Предлаганите стоки са висок клас реплика и с отлично качество на изработката!
E-mail|20.01.2014 г.|посещения: 770

Ниски цени крепежни елементи и супер качество NEW
    Търсите утвърдени марки и достъпни крепежни елементи цени, посетете крепежни-елементи.com. Тук ще намерите най- добрите предложения за всеки вид ремонтна дейност.
E-mail|25.01.2014 г.|посещения: 313

Дозатори за сапун , диспенсъри за хартия, сешоари за ръце, ароматизатори, препарати NEW
    Катрин Макс ООД - безплатна доставка на хартиени кърпи за ръце, тоалетна хартия малки и Джъмбо ролки , дозатори, диспенсъри , течен сапун и шампоан а, почистващи препарати и всичко за Вашата хигиена.
    С цел по- високо качество на предлаганите от нас материали и възможно най- бързи срокове на доставка, ние създадохме за Вас удобен и лесен за използване електронен магазин- www.katrin-max.com . Можете да поръчвате он- лайн, по телефон или по e- mail в удобно за Вас време. Материалите и препаратите, които използваме, са на водещи европейски компании и са сертифицирани за качество и безопасност по: H. A. C. C. P, ISO 14001, ISO 9001. За да Ви предложи най- ниски цени, фирма „ Катрин Макс ” ООД осъществява директен внос на всички свои продукти. За всеки клиент предлагаме висококачествени стоки с богат асортимент. Нашите съвременни системи и професионални решения за Вашия офис, склад, производство, ресторант , клиника, жилище са на много високо ниво.
    Освен хигиенни консумативи като тоалетни хартии, индустриални ролки, кърпи за ръце, почистващи хартиени кърпи за еднократна употреба, козметични кърпи и много други, ние предлагаме също така и пълен набор от почистващи препарати за всякакви повърхности и професионално хигиенно оборудване, дозатори за течен сапун, диспенсъри за хартия за ръце, за салфетки, за тоалетна хартия на ролки и на листове, автоматични сешоари за ръце, коса и тяло с фотоклетка , ароматизатори и пълнители за тях, мопове, метли, дръжки, държачи, кофи, колички , голямо разнообразие от кошове и контейнери за разделно събиране на отпадъци , кош пепелници и още много други.
    Времето е пари. Затова ние правим всичко възможно да изпълним Вашите поръчки за най-кратко време. Множеството складове и собствения автомобилен парк ни дават възможност да обработим всяка поръчка незабавно.
    Фирмата работи с големи търговски вериги, хотели, ресторанти, барове, също така и с търговия на едро и клиенти на дребно. Разполагаме с голяма складова наличност, с цел улеснение и бърза доставка на големите поръчки.Безплатна доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Карлово, Асеновград, Пазарджик, Смолян, Велинград, Банско.
   
E-mail|04.02.2014 г.|посещения: 352

Санитарни и хигиенни консумативи, оборудване за ресторанти Iи хотели NEW
    Катрин Макс – лидер в продажбите на консумативи и препарати за почистване и поддръжка на хотели, ресторанти, магазини, болници, търговси и офис сгради и производства. Дозатори ( диспенсъри ), кърпи , салфетки и хартия за ръце, автоматични сешоари за ръце и коса с фотоклетка , ароматизатори и тоалетна хартия Джъмбо и малки ролки. Санитарно и медицинско оборудване. Индустриална и домакинска хартия ,каши , пасти и гелове за ръце. Облекло за еднократна употреба : бонета, калцуни, ръкавели, ръкавици винил и латекс, престилки, чехли, шапки и др.
    Богат асортимент от почистващи препарати с мощно действие, дезинфектанти за ръце и ароматизатори. Консумативи и хигиенно оборудване : хартиени кърпи за ръце, сешоари за ръце, тоалетна хартия, дозатори за течен сапун и хартия за ръце, кошчета за разделно събиране на отпадъци, четки и пепелници. Катрин Макс извършва доставка на продукти с високо качество в Пловдив , София, Варна ,Велико Търново, Бургас, Смолян, Кърджали, Хасково и цяла България. Възможен е безплатен монтаж , ,консултация и доставка.
    Фирма "Катрин Макс " предоставя конкретни решения за дезинфекция, почистване и поддържане в следните направления:
    Бизнес сгради и търговски центрове;
    Летища, автогари и жп гари;
    Хотели, мотели, вилни селища;
    Ресторанти, барове, дискотеки;
    Хранително вкусовата промишленост (месо преработвателна, млекопреработвателна, хлебопроизводство и др.);
    Болници, санаториуми, медицински кабинети, козметични студия;
    Басейни (СПА центрове и солариуми);
    Автомивки и сервизи
    Основните потребители на продуктите на „Катрин Макс " са хотели, ресторанти, обществени и промишлени сгради, предприятия на хранително-вкусовата промишленост и селското стопанство, болници. “Катрин Макс ” предлага на своите клиенти цялостна система за поддържане на хигиена, съчетаваща използването на висококачествени препарати за почистване, измиване, изпиране и дезинфекция и на съвременни машини и технологии, които са икономични и не замърсяват околната среда.
   
    Продуктите на “Катрин Макс ” притежават престижните сертификати ISО 9001, гарантиращи, че сервизното обслужване, научно-техническата и развойна дейност и производствените процеси отговарят на най-високите критерии за качество и за екологична безопасност.
    МОП СИСТЕМИ - мопове, държа"КАТРИН МАКС " предлага богат асортимент от артикули за професионална употреба:Няколко серии дозатори за обществена хигиена, кърпи и хартия за ръце, тоалетна хартия, домакински и промишлени ролки, професионални препарати и уреди за почистване.
    • дозатор за течен сапун, дозатор за сапун на пяна, дозатор инокс
    • дозатор за тоалетна хартия, дозатор за тоалетна хартия на пачка, дозатор за джъмбо ролка, дозатор инокс
    • дозатор за кърпи за ръце, дозатор за хартия за ръце KATRIN, дозатор за кърпи за ръце-стомана, дозатор инокс
    • дозатор за дезинфектант за ръце
    • дозатор за еднократни тоалетни покривала
    • дозатор за еднократни кърпи за ръце на ролка
    • дозатор / стойка за индустриални ролки
    • Ароматизиращи системи - дозатори и консумативи за ароматизиране на помещения, неутрализатори на миризми ,ароматизатори с фотоклетка
    • Автоматични сешоари за ръце ,коса и тяло с фотоклетка
    Сешоар за ръце бял, сешоар за ръце инокс, сешоар за ръце стомана
   
    КОНСУМАТИВИ ЗА ДОЗАТОРИ / ДИСПЕНСЪРИ ЗА ЛИЧНА ХИГИЕНА
    • еднократни кърпи и хартия за ръце – няколко вида
    • тоалетна хартия на джъмбо ролка, тоалетна хартия на пачка, тоалетна хартия лист по лист • еднократни тоалетни покривала
    • кърпи за лице, рола кърпи за почистване на работно място, рола за кухнята, за почистване на стъклени повърхности, за мебели и др.
   
   
E-mail|04.02.2014 г.|посещения: 298

Красота и Стил ЕООД NEW
    Търговия с фризьорско оборудване, директен внос от заводи в Европа и Азия
E-mail|05.02.2014 г.|посещения: 304

Кар Депо ЕООД продажба на едро и дребно на моторни масла,акумулатори,филтри и авточасти NEW
    Кар Депо ЕООД е вносител на моторни масла с марките Castrol, Total, ELF, Mobil, Motul, SELENIA, GM, FORD, VAG и BMW. Разполагаме с 2 склада в София и неограничени наличности от тези марки масла. Предлагаме изгодни условия за търговия на едро и доставка в цялата страна. За повече информация и другите продукти, които внасяме като акумулатори Varta и Starline може да разгледате на нашия сайт cardepo.bg
E-mail|09.02.2014 г.|посещения: 360

DressPlace: Онлайн магазин за дрехи NEW
    Онлайн аутлет магазин за дамска, детска и мъжка мода. Разнообразен каталог от дамски и мъжки дрехи. Уникални намаления и ежеседмични разпродажби.
E-mail|09.02.2014 г.|посещения: 400

ЧИСТОТА И АРОМАТ NEW
    Предлага висококачествени перилни и почистващи препарати внос от Германия,Италия.Производство на Български народен прах.Официален представител на новото немско качество Рейн и Дуфт.Предлага възможност за лична преспектива-дистрибутори на новото немско качество.Поддържа асортимент от Ariel,ACE,DIXAN,DASH,PERSIL,PERWOLL,SILAN,COCOLINO,YUMUS,LENOR
E-mail|12.02.2014 г.|посещения: 342

Edinstven.com - дрехи онлайн NEW
    Онлайн магазин за спортни и ежедневни дрехи и обувки на известни марки.До 50% отстъпка за маркови дрехи, обувки и аксесоари.
E-mail|18.02.2014 г.|посещения: 337

ДАТА  АЗБУЧЕН РЕД  ПОСЕЩЕНИЯ   <  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  [43]  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  >

ПРОМОЦИИ

Товарни превози до 1.5 т. Тел. 0899120228
ваша промоция тук >>

 Начало | Какво ново | Добавяне на страница | Линк към нас | Цени за реклама

© 1998-2020 Враца On-Line. Всички права запазени.
DREAMmedia.bg